پرفکت لرن پورتال جامع آموزشی

زبان های خارجه,روانشناسی,ترفند

ترفند اینترنت,زبان های خارجه,روانشناسی,تربیت فرزند,کامپیوتر,موبایل,نرم افزار,آرایش,زیبایی,همسرداری

مطالب پیشنهادی : 

طرز تهیه کتلت آلمانی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
باگت : حدود ۱۰ سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )          خردل : ۱ قاشق چایخوری         نمک و فلفل : به میزان لازم
تخم مرغ : ۱ عدد             پیاز : ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری          سیر : ۱ حبه ( در صورت تمایل )

طرز تهیه:

ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.

, , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

ما را در گوگل محبوب کنید