پرفکت لرن پورتال جامع آموزشی

زبان های خارجه,روانشناسی,ترفند

ترفند اینترنت,زبان های خارجه,روانشناسی,تربیت فرزند,کامپیوتر,موبایل,نرم افزار,آرایش,زیبایی,همسرداری

مطالب پیشنهادی : 

سالاد قیسی بلغور

مواد لازم
بلغور گندم ۲ پیمانه             آب ۱ و ۱/۲ پیمانه                        آبلیمو ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه          عسل ۲ قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری        پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم                             پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه                                 آلو قیسی ۱ پیمانه
پرتقال خرد شده ۱ پیمانه                            نعنای تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
جعفری تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه                  گشنیز تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
پیاز خرد شده ۱/۳ پیمانه                            مغز پسته ۱ پیمانه
طرز تهیه

۱- ابتدا بلغور را به مدت ۱ ساعت خیس کنید. در یک قابلمه بلغور را با آب و ۱/۲ پیمانه آب‌لیمو بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بلغور بپزد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. آلو را بعد از شستن و شو در یک کاسه خیس کنید.

۲-  آب‌پرتقال را همراه با بقیه آب‌لیمو، عسل، پوست لیموی رنده شده، پودر زیره، دارچین و مقدار لازم نمک، فلفل و روغن زیتون داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

۳-  حالا در یک ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تکه‌های پرتقال، نعنا، گشنیز، جعفری، پیاز خرد شده و مغز پسته را با هم مخلوط کنید. سسی را هم که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را سرو کنید.

, , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

ما را در گوگل محبوب کنید