پرفکت لرن پورتال جامع آموزشی

زبان های خارجه,روانشناسی,ترفند

ترفند اینترنت,زبان های خارجه,روانشناسی,تربیت فرزند,کامپیوتر,موبایل,نرم افزار,آرایش,زیبایی,همسرداری

مطالب پیشنهادی : 

روش تهیه ماهی ته انداز

این نوع درست کردن ماهی در عین سادگی خیلی خوشمزه ست و با ذایقه های مختلف هم سازگاره .

اول پیاز داغ رو درست میکنید و سیر رنده شده رو توش تفت می دید. بعد هم گشنیز خرد شده رو بهش اضافه میکیند و خیلی کم سرخ میکنید . (میتونید شنبلیله هم برای عطر بیشتر توش بریزید) . حالا موقع اینه که یه آب تمر غلیظ درست کنید و بریزید توی سبزیها که هنوز روی اجاق در حال سرخ شدنه . و بگذارید با شعله ی آروم به خورد سبزیها بره

ماهی که برای این غذا استفاده میشه شیر یا قباده . چون این دوتا ماهی گوشت سفت تری دارن و در زمان دم دادن برنج له نمیشن . (  اگه این ماهی ها تو دسترستون نبود و از ماهی استفاده کردید که مخصوص سرخ کردنی بود و نرم بود موقع دم دادن لای برنج نگذاریدش و روی برنجها قرار بدید)
ماهی رو برای اینکه توی قابلمه جا بشه از وسط دو تا میکنید . البته حتما باید به اونی که ماهی رو پاک میکنه بگید که طوری برش بده که از یک طرف باز نشده باشه و فقط شکمش رو برش بده و تمیزش کنه . توی عکس بهتر منظورمو می فهمید. ماهی رو یک مقدار سرخ میکنید . به اندازه ای که از حد سرخ کردنی کمتر باشه

حالا توی شکم ماهی رو از اون سبزیهای سرخ شده پر میکنید

نصف برنجتون رو که آبکش کردید توی قابلمه میریزید و ماهی های شکم پر رو روی سطح برنج می چینید

و در آخر هم بقیه ی برنج رو روش می ریزید و می گذارید تا دم بکشه .
برای علاقه مندان به ته دیگ عرض کنم که ته دیگ این برنج از خوشمزه ترین ته دیگاست که همه براش سرو دست میشکنن. وقتی درستش کردید می فهمید چی گفتم . برنج این غذا هم طعم ماهی و مخلفاتش رو میگیره و خیلی خیلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
نوش جان

می تونید یک سس تند هم با رب و آبلیمو روی ماهی موقع سرو بریزید

, , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

ما را در گوگل محبوب کنید